DETAILED NOTES ON فیلم آنفولانزا زیرنویس چسبیده

Detailed Notes on فیلم آنفولانزا زیرنویس چسبیده

Detailed Notes on فیلم آنفولانزا زیرنویس چسبیده

Blog Article

علائم آنفلوانزا به‌خصوص در مراحل ابتدایی بیماری ممکن است با سرماخوردگی اشتباه گرفته شود؛ اما آنفولانزا بیماری جدی‌تری است که اغلب نیاز به مراقبت‌های خاص دارد.

توجه: عوارض جانبی داروهای ضدویروس ممکن است شامل حالت تهوع و استفراغ باشد. برای کاهش عوارض دارو بهتر است دارو را با معده‌ی پر مصرف کنید.

ویروس آنفولانزای مرغی از طریق مدفوع، بزاق ، قفس و غذایی که به پرندگان داده می­‌شود می­‌تواند به بدن انسان سرایت کند، بیشتر افراد از طریق تماس با پرنده یا اشیایی که توسط پرنده­‌ی بیمار آلوده شده است به این بیماری مبتلا شده‌­اند. همچنین آنفولانزای مرغی باعث به وجود آمدن علائمی نظیر ؛

دردهای عضلانی: درد عضلانی معمولا در پشت گردن، پشت، بازوها و پاها احساس می­‌شود. این درد می‌تواند شدید باشد و شما را از انجام کارهای روزمره بازدارد.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص واکسن بیماری آنفولانزا می توانید مقاله مربوط به واکسن انفولانزا را در پذیرش ۲۴ مطالعه بفرمایید.

هر سال محققان شایع‌ترین سویه‌های مربوط به آنفلوآنزا را مشخص می‌کنند تا از آن‌ها برای تهیه واکسن استفاده کنند. واکسن یکی از ساده­‌ترین و موثرترین راه­‌های پیشگیری از این بیماری مسری است. با مجله درمانکده همراه شوید تا درباره آنفلوآنزا اطلاعات بیشتری کسب کنید.

از آن­جا که با شروع فصل پاییز و ماه مهر، آمار ابتلا به ویروس آنفولانزا افزایش می­‌باید و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، بهترین زمان برای دریافت واکسن آنفولانزا ماه مهر و آبان می‌­باشد.

عدم فرستادن کودکان بیمار به مهدکودک‌ها یا مدارس می‌تواند سرعت گسترش این بیماری را کاهش دهد. پرهیز از بوسیدن و دست دادن در زمستان مفید است.

حتما بخوانید : آنفولانزا در کودکان: علائم، علائم آنفولانزا جدید پیشگیری و درمان

تب کرونا مختصر و کم است اما تب­ ناشی از ابتلا به آنفولانزا بسیار شدید می‌­باشد.

پیشگیری از آنفولانزا در پاییز با راهکارهای ساده اما موثر!

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد چهارشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۱

علاوه بر آب، آب‌میوه‌ها و سبزیجات، دم‌نوش‌ها و سوپ‌های گیاهی از جمله گزینه‌هایی هستند که می‌توانند از نظر مایعات بدن را حمایت کنند.

تب و تعریق که از علائم رایج آنفولانزا هستند، می‌توانند باعث کم آبی بدن شوند. بدن همچنین برای دفع خلط و مخاط اضافی در بینی و گلو به مایع نیاز دارد. به این دلایل لازم است در زمان آنفولانزا به مصرف مایعات توجه ویژه‌ای شود.

Report this page